Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jablečné laptopy se po celém světě těší obrovské popularitě. MacBooky najdou své využití v každé domácnosti a prakticky jen záleží na vámi vybraném modelu. Profesionálům je určena modelová řada Pro, která se pyšní vytříbenými vnitřnostmi přímo optimalizovanými pro co nejlepší spolupráci s operačním systémem macOS. Pokud se některý MacBook Pro nyní nachází ve vašem hledáčku, na Mobil Pohotovosti byste ho nyní mohli najít se slevou.

Ve slevě se nachází například vstupní 13″ MacBook Pro z roku 2019, který si můžete pořídit za 34 490 Kč. Do celé akce se dostala spousta modelů, ke kterým si navíc můžete přijít na další parádní produkty. Při koupi nového MacBooku, iPhonu, nebo iPadu totiž můžete získat bezdrátová sluchátka Apple AirPods za exkluzivní cenu, která činí pouhých 3 490 Kč. Jak jistě víte, při zakoupení některého z vybraných jablečných zařízení se vám zpřístupní služba  TV+ na rok zcela zdarma, přičemž jablečné notebooky nejsou žádnou výjimkou.

Zvažujete přechod ze staršího MacBooku?

Jestliže již jablečným laptopem disponujete a zvažujete jeho výměnu za novější kousek, poté byste rozhodně neměli propást další akci probíhající na stránkách Mobil Pohotovosti. MP v současné době k výkupu vašeho staršího zařízení rozdává finanční bonus formou šeku a navíc si můžete přijít na praktický dárek v podobě Magic Mouse 2, Magic Keyboard, nebo Apple TV. Pro získání těchto bonusů vám stačí zakoupit jeden z vybraných MacBooků, ke kterým získáte zmiňovaný šek. Následně provedete nacenění vašeho staršího zařízení, u kterého se při samotném prodeji šekem prokážete a k výkupní ceně se přičte jeho hodnota. Poté už pouze obdržíte výkupní částku na váš bankovní účet a bude vám zaslán dárek na základě vámi koupeného MacBooku.

Mobil Pohotovost - Nový MacBook

Dnes nejčtenější

.