Zavřít reklamu

O chytrých brýlích z dílny Applu je v poslední době slyšet čím dál více. Podle nejnovějších zpráv to však vypadá, že je veškerý povyk okolo nich zatím zcela zbytečný. Zpravodajcům z The Information se totiž dostaly do rukou interní informace, které přední manažeři Applu prezentovali vybraným inženýrům v Apple Parku v průběhu října právě kvůli nastínění plánů společnosti s chytrými brýlemi. Těch bychom se měli podle těchto informací dočkat až v roce 2022. 

S příchodem chytrých brýlí z dílny Applu byl v posledních měsících spojován především příští rok. Zdá se však, že na ten Apple svou novinku připravit nestihne a tak jí raději odsunul až na rok 2022 s tím, že bude o to dokonalejší. Zdroje prozradily, že se brýle podle manažerů Applu pochlubí velkým množstvím pokročilých funkcí v čele s vysoce kvalitním 3D skenováním okolního prostředí či pokročilou detekcí člověka, díky čemuž by mohly být nepřekonatelné pro rozšířenou realitu. Co se pak týče materiálů, už od první generace produktu chce Apple dbát na co nejlepší design v kombinaci s pohodlným nošením, které zajistí lehké textilie a jiné příjemné materiály vhodné právě pro tento produkt. 

Velmi zajímavé je, že další generace headsetu bychom se měli dočkat hned v roce 2023, přičemž ten by měl nabídnout ještě o poznání elegantnější design. Co přesně ono “zelegantnění” přinese však zdroje, které vynesly informace z interní prezentace, neprozradily. Nicméně pokud Apple chce, aby se stal tento produkt běžnou součástí života jeho uživatelů, bude zřejmě usilovat o vytvoření designově víceméně standardních brýlí, na které jsou uživatelé zvyklí a tedy nikoho jejich využívání nepohorší. Nicméně do roku 2023 se může v tomto směru ještě hodně změnit a tak nezbývá, než čekat a doufat, že se Applu podaří tento projekt dotáhnout k naprosté dokonalosti. 

Dnes nejčtenější

.