Zavřít reklamu

Přestože svět obecně očekával, že se AirPods Pro představí až zítra či pozítří, Apple na nic nečekal a ukázal je skrze tiskovou zprávu zhruba před hodinou. Tímto krokem tak uspokojil všechny jablíčkáře, kteří lačnili po klasických špuntových AirPodech či aktivním potlačením okolního hluku. Zklamal však zase ty, kteří doufali v odvážnější barevné varianty než jen bílou. I tentokrát jsme se totiž dočkali jen té. Tak či onak, nové AirPods Pro rozhodně stojí za pozornost a za detailní prohlédnutí. A to si můžete už dnes dopřát i vy doma. 

Stalo se již jakousi tradicí, že Apple nové produkty představuje spolu s jejich AR modely, které si můžete zobrazit skrze svůj iPhone či iPad podporující rozšířenou realitu a detailně je tak prozkoumat. Nejinak tomu je i dnes, díky čemuž si můžete sluchátka “proklepnout” celé dva dny před startem jejich prodejů. Ty jsou naplánované na středu 30. září, přičemž cena sluchátek odstartuje na 7 290 korunách. Oproti první a druhé generace jsme se tedy dočkali relativně razantního cenového nárůstu, který je však vzhledem k implementaci obrovského množství novinek vcelku pochopitelný. 

Pokud si chcete AirPods Pro prohlédnout už dnes na svém stole, můžete tak učinit přes odkaz níže. Znovu však upozorňuji, že je potřeba jej otevřít přes zařízení kompatibilní s ARKitem – tedy přes iPhone či iPad. Na počítači, Androidech či starých iPhonech a iPadech máte v tomto ohledu bohužel smůlu. 

Dnes nejčtenější

.