Zavřít reklamu

Apple právě před malou chvílí na letošní konferenci uvedl nové iPhony a oznámil světu i jejich ceny. Jak už to tak každý rok bývá, tak i nyní jsme se chvíli po uvedení dočkali na webu Apple.cz uvedení cen pro český trh. Známe tak ceny nejlevnějšího modelu s názvem iPhone 11 a samozřejmě jsme byli obeznámeni také cenami dalších produktů. Nebudeme vás nijak napínat a pusťme se rovnou do toho.

Jak se dalo očekávat, tak i letos nabídne nástupce loňského iPhonu XR, letos pojmenovaný jako iPhone 11, tři varianty úložiště, podle kterých se bude také odvíjet cena. Letos jsme se navíc dočkali ke snížení ceny oproti loňskému iPhonu XR. Pokud se rozhodnete pro zakoupení iPhonu 11 v jakékoliv barevné variantě s 64 GB pamětí, tak si nachystejte 20.990 korun. Střední, dle mého názoru nejoblíbenější varianta se 128 GB úložištěm, vyjde poté na 22.490 korun a za vrcholnou paměť 256 GB si Apple účtuje 25.590 korun.

Minulý rok si spoustu příznivců na zvýšené ceny jablečných produktů stěžovalo. Můžeme tak být rádi, že se letos Apple polepšil a cenu za iPhone 11 snížil, a to vcelku výrazně. Tento krok dle mého názoru nikdo nečekal a lze to považovat za naprosto skvělou zprávu. Oficiálně je započatí prodeje nových iPhonů v České republice stanoveno na 20. září, předobjednávky poté startují 13. září ve 14:00. Plánujete zakoupení tohoto modelu?

Dnes nejčtenější

.