Zavřít reklamu

Pro mě osobně jsou Apple Watch zařízením, kterého bych se rozhodně nechtěl vzdát. Jednak mi pomáhají k tomu, abych byl pořád na přijmu a mohl odpovídat na příchozí zprávy, a jednak mi pomáhají v tom, abych se více hýbal a cvičil. Když však cvičíte, tak vám ve výchozím nastavení mohou chodit veškerá upozornění. Díky nim poté ztratíte koncentraci, a také máte nutkání ihned odpovědět. Ve většině případech tedy přestanete cvičit, věc si vyřešíte, a poté pokračujete v tréninku. To dle mého názoru není ideální a myslí si to i inženýři z Applu. Ti totiž vyvinuli funkci, pomocí které si můžete nastavit, aby vás nikdo nerušil při cvičení. Pokud byste si ji chtěli aktivovat i vy a chcete zjistit, jak na to, tak určitě dočtěte dnešní článek až do konce.

Jak na Apple Watch nastavit, aby vás nikdo nerušil při cvičení

Nejprve je nutné, abyste se přesunuli na váš iPhone, se kterým máte jablečné hodinky spárované. Jakmile tak učiníte, tak otevřete aplikaci Watch a v dolním menu se přesuňte do sekce Moje hodinky. Zde poté rozklikněte možnost Obecné. Po rozkliknutí otevřete záložku s názvem Nerušit. V tomto nastavení si můžete zvolit, jakým způsobem se bude aktivovat režim Nerušit. V klasických situacích si můžete nechat plán aktivace režimu Nerušit nechat zrcadlit z iPhonu, popřípadě si jej můžete nastavit ručně. Pokud chcete, aby vás nikdo při cvičení nerušil, tak aktivujte možnost s názvem Nerušit při cvičení.

Souvisejíci

Režim Nerušit se po zapnutí této funkce aktivuje vždy, když začnete cvičit. Buď cvičení Apple Watch automaticky rozpoznají, anebo jej můžete aktivovat ručně. V obou těchto případech dojde k automatické aktivaci režimu Nerušit. Budete tak tedy mít jistotu, že vás při cvičení nikdo nebude rušit a veškeré záležitosti si vyřešíte až poté, co dokončíte svůj trénink. Osobně si myslím, že byste si denně měli alespoň tu hodinku na pohyb najít, abyste zůstali fit, a abyste předešli případným zdravotním potížím.

Dnes nejčtenější

.