Zavřít reklamu

Pohyb je základem života a pokud se tohoto motta také skálopevně držíte, máme pro vás dobrou zprávu. Klasický trénink se většině totiž po krátké chvíli zkrátka přejí a přestane být natolik zábavný, což může být poměrně odrazujícím faktorem. Naštěstí se v dnešní době najdou technologické vymoženosti, které vám vaši rutinu nabourají a umožní vám zapojit nejen jiné svalstvo, ale také trénovat reflexy, jenž jsou neméně důležité. Zářným příkladem může být BlazePod, nenápadné úchytné kolečko, které reaguje na dotyk.

Jistě znáte ten pocit, kdy cvičíte po dlouhou dobu ten samý tréninkový plán a zkrátka tak nějak vyčerpáte jeho možnosti. Do cvičení se musíte nutit, sport vás již tak nenaplňuje a vy hledáte způsob, jak si vaši denní rutinu nějak zpestřit. Pochopitelně můžete v tomto případě zapojit jiné cviky, střídat protěžování nejrůznějšího svalstva nebo si vymyslet vlastní alternativu, avšak pokud vás žádná z těchto možností neoslovila, stále existuje jedno řešení. Tím je vychytávka jménem BlazePod, která je takřka univerzální a umožňuje nastavit si pomocí aplikace nejen časové intervaly, ale také druh cvičení. V podstatě se jedná o úchytnou kruhovou podložku, která přilne téměř k čemukoliv a pořádně vám osvěží trénink. Je jen na vás, zda chcete podložky rozmístit po místnosti a na čas běhat od jedné k druhé, nebo je přichytit k boxovacímu pytli a podle rozsvěcování jednotlivých zařízení vždy udeřit do těch správných míst.

Futuristický design navíc lahodí oku a kromě příjemného vzhledu se zařízení může pochlubit ještě plejádou dalších funkcí. Například díky dosahu až 40 metrů můžete rozestavět podložky daleko od sebe, a zajistit si tak pořádně namáhavé a intenzivní cvičení. Jelikož BlazePod disponuje flexibilním a pružným materiálem, vydrží také silné údery a poměrně nekompromisní zacházení, díky čemuž zařízení využijí také sportovci věnující se bojovým uměním. Celkem šest podložek je navíc nanejvýš skladných a při přenosu je stačí navršit na sebe a strčit například do batohu, tudíž pokud preferujete venkovní pohyb, není nic jednoduší než se sebrat a v lese si pomocí těchto nenápadných vychytávek měřit, za jak dlouho danou trať uběhnete. Dle zvoleného cvičení a nastavených časových intervalů se totiž jednotlivá zařízení rozsvěcí a aktivně propočítávají, jak dlouho vám trvá danou činnost vykonat. Na jedno nabytí si takto můžete s podložkami hrát až 8 hodin, což je při dlouhodobějším cvičení jistě velké plus. Jedinou nevýhodou tak zůstává cena, která se pohybuje kolem 399 dolarů. Zaujala vás tato netradiční cvičební pomůcka?

Dnes nejčtenější

.