Zavřít reklamu

Když Apple zhruba v polovině března světu představil AirPods 2. generace, mnoho jablíčkářů tím zaskočil. Představení totiž proběhlo skrze tiskovou zprávu, což je u takto oblíbeného a očekávaného velmi netradiční. Při pohledu na vylepšení, kterých je jako šafránu, se však zřejmě není příliš čemu divit. Sluchátka se totiž naučila “jen” aktivaci Siri pomocí hlasového pokynu Hey Siri, získala při volání delší výdrž, rychleji se párují a lze je zakoupit s novým bezdrátově nabíjecím pouzdrem, které představuje zřejmě to největší vylepšení. Paradoxně právě verze s tímto pouzdrem je však ve většině obchodů beznadějně vyprodaná a její dostupnost je v nedohlednu. Přesto se však sehnat dá. 

Pokud byste si chtěli AirPods 2. generace s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem zakoupit přímo od Applu, čekali byste na ně zhruba dva až tři týdny. Vypadá to tedy, že výroba nejde opět tak úplně podle plánu. Čekací dobu si však můžete samozřejmě zkrátit objednáním AirPodů u jiného prodejce. Slušné množství skladem jich má podle našich informací i náš partner Mobil Pohotovost, a to jak na centrálním skladu, tak i na několika prodejnách. Doručení z MP je navíc samozřejmě zdarma a jak již je nyní zvykem, zpravidla do druhého pracovního dne. 

Plánujete-li tedy pořízení AirPods 2. generace s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem, alespoň už víte, kam pro ně jít či kde je objednat. Ale pozor, vzhledem k omezeným skladovým zásobám v celé České republice se může velmi lehko stát, že i Mobil Pohotovost brzy své naskladněné kusy vyprodá. S objednáním tedy raději příliš dlouho neváhejte. 

airpods-1-airpods-2-fb

Dnes nejčtenější

.