Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ChillSpace – Sonic Meditation

ChillSpace je aplikace, která je schopná uklidnit vaše nervy prostřednictvím pohlcujícího interaktivního zážitku. Každé sezení začíná podobnými tóny jako v děloze. Na obrazovce se pomalu začnou objevovat bubliny a klepnutím na ně můžete přidat další vrsty zvuku. Lekce si můžete nastavit na dobu kratší, než jsou 2 minuty nebo je nechat plynout, jak jen budete chtít. Režim automatického přehrávání umožňuje vypnout obrazovku, zavřít oči a zaměřit se na zvuky.

[appbox appstore id1441147066 oldprice=“49Kč“]

Funnel

Poskytuje přehled o tom, co se děje po celém světě. Řeč je o aplikaci Funnel, kterou si oblíbí opravdu každý. Můžete si v ní vybrat ze sedmi zpravodajských zdrojů, včetně BBC, NPR nebo CBC. Nabízí vám hodinové souhrny, které lze přehrávat na pozadí, což se jeví jako velmi užitečná funkcionalita. Lze si také nastavit oznámení, když se objeví nový obsah.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“149Kč“]

Spin Spell

Pokud stojíte o opravdovou zábavu a naprosté soustředění, Spin Spell je přesně to pravé. Cílem bude navigovat míč kolem 3D bludiště a sbírat správné písmena k hláskování jednotlivých slov. Postupně za ně získáváte bonusy a zvyšujete svou úroveň. Když je řeč o obtížnostech, je zde 25 levelů, k dispozici je až 30 hláskovacích seznamů a nastavitelné ovládací prvky.

[appbox appstore id402258097 oldprice=“49Kč“]

Tank Super Wars

Tank Super Wars je moderní NES klasická mobilní tanková hra, kdy se ocitáte v bitevním městě plném nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě všechny zneškodnit a zvítězit. Je zde 5 úrovní obtížností, 250 vestavěných map a dokonce i mapový editor.

[appbox appstore id962978069 oldprice=“129Kč“]

Mufi – Photo Editor Filters

Účinný editor fotografií, který aplikuje filtr na více fotografií najednou. S Mufi můžete použít nádherné filtry a změnit tak vaše obyčejné snímky na umělecká díla. Kromě filtrů je zde také plno dalšího, jako například oříznutí nebo přidání samolepek.

[appbox appstore id1414807766 oldprice=“25Kč“]

AR Measure

Potřebujete často něco změřit, ale metr po kapsách většinou nenosíte? Pomocí AR Measure bude tento problém již nadobro vyřešen! Aplikace totiž nabízí ten nejrychlejší způsob měření dvou bodů a velikosti plochy, a to jen díky vašemu chytrému telefonu.

[appbox appstore id1287259287 oldprice=“49Kč“]

Twinkling Video Editor & Maker

Je snadné vytvářet filmové scény na telefonu? S Twinkling Video Editor & Maker určitě! Jeho výkonné editační funkce vám umožní tvořit na malé dotykové ploše jako nikdy předtím! Kromě základních funkcí, jako je oříznutí či úprava, nabízí také speciální efekty, jako například efektivní filtry nebo zvukové stopy.

[appbox appstore id1417087856 oldprice=“25Kč“]

iPhone XR lsa FB

Dnes nejčtenější

.