Zavřít reklamu

Byli jste někdy donuceni opakovaně vysvětlovat přátelům nebo rodině, jak mají postupovat na svém iPhonu nebo iPadu, aby docílili toho, čeho chtěji? Pokud ano, pak jistě víte, jak moc je takové vysvětlování někdy obtížné, obvzlášť, pokud vše vysvětlujete přes telefon, iMessage nebo podobné služby, kde druhá strana nevidí, co přesně děláte. Samozřejmě můžete udělat snímky obrazovky a dotyčnému je poslat, ale ani to mnohdy nestačí a někdy je takový postup zdlouhavý a náročný.

Nyní může být všemu trápení s vysvětlováním konec. Po opravdu dlouhé době konečně přichází možnost streamovat obrazovku iPhonu nebo iPadu přes internet všem svým přátelům a rodině. Se suprovým nápadem přišli vývojáři z Lookback, kteří vytvořili jednoduchou aplikaci sloužící ke streamování obrazovky iPhonu nebo iPadu. A ke všemu je jejich aplikace zcela zdarma.

Stačí si stáhnout aplikaci z odkazu níže a nainstalovat ji na vašem Macu. Pak už pouze stačí připojit iPhone nebo iPad a kliknout na jedno tlačítko sloužící k zahájení streamovaní. A to je vše, nyní už streamujete.

Získáte ještě unikátní link, který můžete poslat komukoliv a kamkoliv, každý tak může sledovat vaši sdílenou obrazovku, musí se však na vaši adresu dostat pomocí linku. Při streamování můžou dokonce všichni připojení chatovat pomocí okna vedle streamu, tudíž všichni mohou navrhovat další ukázky a podobně. Je to něco jako Twitch pro váš iPhone.

  • Aplikaci si můžete zdarma stáhnout přimo zde
Snímek obrazovky 2015-05-28 v 15

Dnes nejčtenější

.