Zavřít reklamu

Ambre: Recipe Organizer

S aplikaci Ambre se pro vás vaření i pečení stane hračkou. Tato aplikace vám umožní ukládat, importovat a spravovat recepty, plánovat recepty. Součástí aplikace jsou i minutky, a díky integraci s hlasovou asistentkou Siri můžete Ambre ovládat zčásti také v režimu „hands free“.

Aplikaci Ambre stáhnete bezplatně zde.

Classifier: Collection Tracker

Ať už jste zkušený sběratel s desítkami let zkušeností, nebo nováček, který se sběratelstvím teprve začíná, aplikace Classifier vám pomůže uspořádat vaše sbírky a posunout vaše koníčky na vyšší úroveň. Stáhněte si ji ještě dnes a přesvědčte se, jakou změnu může ve vašem životě přinést. Classifier nabízí také podporu widgetů na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Classifier stáhnete bezplatně zde.

Focused Work – Pomodoro Timer

Focused Work je výkonný časovač, který vám pomůže dosáhnout vysoké produktivity. Je inspirován technikou Pomodoro a je určen pro lidi, kteří se chtějí soustředit po dlouhou dobu. V aplikaci Focused Work můžete vytvářet opakovatelné bloky soustředění, které jsou strukturované pro řešení jakéhokoli úkolu nebo cíle, a skládají se z fází práce, přestávky a plánování. Samozřejmostí je i podpora widgetů pro uzamčenou obrazovku.

Aplikaci Focused Work – Pomodoro Timer stáhnete bezplatně zde.

1Timer

Hledáte aplikaci s minutkami a časovači pro váš iPhone, ale zatím vás u žádné z těchto aplikací nezaujal zvuk zmíněných časovačů? Můžete vyzkoušet aplikaci s názvem 1Timer. 1Timer se od ostatních aplikací tohoto typu odlišuje tím, že vám uplynutí vámi nastaveného časového limitu ohlásí hlasem, který si sami vyberete. Průběh odpočtu můžete mimo jiné sledovat také na widgetu na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu.

Aplikaci 1Timer stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.