Zavřít reklamu

Lock Screen Widgets Live

Aplikace Lock Screen Widgets Live je určena všem, kteří chtějí mít sestavování a navrhování widgetů co nejvíce pod kontrolou. Nabídne vám celou řadu nástrojů, díky kterým si budete moci vytvořit widgety na míru a přesně s takovým obsahem, který potřebujete mít neustále na očích.

Aplikaci Lock Screen Widgets Live stáhnete bezplatně zde.

Weather Screen – Widget & Radar

Pokud chcete mít neustálý přehled o počasí, a to i na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu, rozhodně vyzkoušejte tuto aplikaci. Weather Screen nabízí nejen spolehlivou předpověď počasí, ale také možnost zobrazení příslušných informací na zamčené obrazovce.

Aplikaci Weather Screen – Widget & Radar stáhnete bezplatně zde.

WowKit

WowKit je další z aplikací, které vám umožní si na iPhonu vytvářet a přizpůsobovat nejrůznější widgety všeho druhu, a to jak na plochu, tak i na zamčenou obrazovku vašeho jablečného smartphonu. Kromě toho nabízí WowKit i další nástroje pro přizpůsobení vzhledu vašeho iPhonu.

Aplikaci WowKit stáhnete bezplatně zde.

Batteries

Batteries je užitečná a povedená aplikace, která vám umožní sledovat informace o stavu baterie přímo na zamčené obrazovce vašeho iPhonu. Nabízí hned několik druhů přizpůsobitelných widgetů pro baterii, kompatibilitu s Apple Watch a spoustu dalších funkcí.

Aplikaci Batteries stáhnete za 49 korun zde.

MyScreen: Wallpapers & Widgets

Na závěr našeho dnešního výběru si opět ukážeme něco pro uživatele, kteří si chtějí se svými widgety kreativně pohrát. MyScreen: Wallpapers & Widgets nabízí obsáhlou sadu nástrojů pro vytvoření a přizpůsobení widgetů na vašem iPhonu, ale také tapety, balíčky ikonek nebo motivy.

Aplikaci MyScreen stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.