Zavřít reklamu

Na stránkách našeho magazínu vám čas od času přineseme přehled zajímavých aplikací, které nabízí podporu widgetů pro zamknutou obrazovku iPhonu s operačním systémem iOS 16. Dnes se podíváme na aplikace, které vám mohou pomoci s prací a produktivitou.

Structured – Daily Planner

Aplikace Structured představuje skvěle rozvržený denní plánovač, ve kterém se spolehlivě vyznáte, a díky kterému už vám neunikne nic důležitého. Nabízí možnost importu záznamů z kalendářů ve vašem iPhonu, podporu nativních Připomínek, možnost nastavení opakujících se úloh a řadu dalších užitečných funkcí. Structured nabízí také podporu widgetů na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Structured – Daily Planner stáhnete bezplatně zde.

Just Press Record

Pokud kvůli práci nebo studiu musíte často pořizovat zvukové záznamy, ale z různých důvodů vám nevyhovuje nativní Diktafon na vašem iPhonu, rozhodně stojí za vyzkoušení aplikace Just Press Record. Za velmi sympatickou jednorázovou cenu získáte výkonný multiplatformní diktafon s podporou synchronizace přes iCloud, snadným a rychlým ovládáním, možností volby preferovaného mikrofonu, funkcí převodu hlasu na text a spoustou dalších profi funkcí.

Aplikaci Just Press Record stáhnete za 129 korun zde.

OmniFocus

OmniFocus patří dlouhodobě mezi oblíbené aplikace pro produktivitu, a není se čemu divit. Nabízí rychlé, snadné a intuitivní ovládání, možnost přidávání úloh, seznamů i celých projektů, zobrazení souhrnů úkolů i záznamů v kalendáři a spoustu dalšího. OmniFocus je multiplatformní aplikace, která nabízí také verzi pro webové prohlížeče, takže ke svým záznamům můžete přistupovat opravdu odkudkoliv. Pro ještě pohodlnější používání nabízí OmniFocus widgety na uzamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci OmniFocus stáhnete bezplatně zde.

Agenda

Agenda je skvělou aplikací pro všechny, kteří berou pořizování a správu poznámek na svém iPhonu vážně. Nabízí pestrou paletu nástrojů pro úpravu a přizpůsobení vašich zápisků, a navíc je multiplatformní, takže na svých poznámkách můžete pracovat na všech vašich Apple zařízeních. Samozřejmostí je možnost přidání mediálních souborů, příloh, odkazů a dalšího obsahu k vašim poznámkám.

Aplikaci Agenda stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.