Zavřít reklamu

Seriál Hra o trůny (v originálně Game of Thrones) je jedním z nejoblíbenějších a také nejúspěšnějších seriálů historie. Po sedmé sérii přišlo na řadu nekonečně čekání na tu osmou a zároveň poslední. Ta má přinést hlavně odpověď na otázku, která se řeší už od prvních dílů – kdo nakonec usedne na Železný trůn? Pokud to chcete zjistit, osmá řada by vám neměla uniknout. A sledovat ji můžete celou zcela zdarma a legálně.

Seriál má na svědomí placený kanál HBO, u něhož je v posledních letech oblíbená především streamovací platforma HBO Go. U ní má každý nový uživatel možnost ji vyzkoušet zcela zdarma na první měsíc. Vzhledem k tomu, že nové epizody budou vycházet každé pondělí, po vytvoření účtu tak pomocí HBO Go uvidíte první čtyři epizody závěrečné řady. První z šestidílné série vyšla dnes, v pondělí 15. dubna, a ta finální je plánována na 20. května.

Za zbývající dvě epizody se můžete rozhodnout zaplatit měsíční poplatek za HBO Go ve výši 129 Kč. Jednak dokoukáte Hru o trůny, ale také budete mít další měsíc přístup k mnoha dalším parádním seriálům či filmům. Pokud však nechcete utratit ani korunu, budete se muset obrátit na další streamovací platformy. Knihovna HBO Go je přístupná i na Amazon Prime a Hulu. Obě služby nabízí tento kanál zdarma po dobu sedmi dní, takže na každém z nich stihnete jednu ze zbývajících dvou epizod.

Jestliže jste nikdy seriál Hra o trůny nesledovali a nyní chcete začít a nechcete jednotlivé díly nelegálně stahovat, můžete si vybrat, které streamovací služba vás zaujme nejvíce. Na HBO Go jsou dostupné všechny epizody jak s originálním dabingem a českými titulky, tak také přímo s českým dabingem. Kromě toho samozřejmě najdete na HBO, Amazon Prime i Hulu velké množství obsahu ze všech žánrů. Na HBO Go se můžete zaregistrovat zde, Amazon Prime naleznete na této adrese a Hulu tady.

got 5

Dnes nejčtenější

.