Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

FaucetSafe

FaucetSafe poskytuje klid pro vaši mysl. Obsahuje aktuální informace o místní vodovodní vodě z oficiálních zdrojů i nezávislých testů. Místo na mapě můžete procházet nebo hledat podle názvu. Jednoduchá ikona ukáže, zda je místní voda z vodovodu pitná nebo nepotravinová. Klepnutím na ikonu zobrazíte další informace včetně komentářů od jiných uživatelů FaucetSafe. Komentáře jsou hodnoceny jinými uživateli, což pomáhá tlačit nejužitečnější a nejvýstižnější informace na vrchol.

[appbox appstore id1437459146 oldprice=“49Kč“]

Tile Rider

Tile Rider poskytuje klasickou „top-down“ hru se spoustou puzzle prvků. Cílem hry je řídit vaše vozidlo přes úrovně poseté přepínači, nepřáteli a portály, a nakonec dosáhnout cílové čáry. Je to trochu návrat k dřívějším herním dnům App Store, protože nevyžaduje ani žádné další nákupy, ani připojení k internetu. Užijte si jízdu přes 35 úrovní!

[appbox appstore id1023848717 oldprice=“99Kč“]

Sketcha

Sketcha umí všechno! Je vybaven funkcemi, které pomohou průmyslovým návrhářům úspěšně dokončit jejich práci. V případě potřeby můžete generovat a spravovat tolik různých náčrtů, kolik jen potřebujete. Nástroje, které máte k dispozici, zahrnují vrstvy, maskované podvrstvy, tuny nastavení kartáčů, nástroje pro kreslení vzorů, možnost importovat obrázky, spoustu textur papíru a mnohem více. Skici lze exportovat ve formátu JPG, PNG a PRSK.

[appbox appstore id1248792557 oldprice=“49Kč“]

Pretzel News

Pomocí aplikace Pretzel News budete mít své novinky pod dohledem! Využívá pokročilé algoritmy k identifikaci trendových vyhledávání a poskytuje zpravodajské články na nich založené. Články z novinek pocházejí z nejrůznějších zdrojů a lze je procházet „swipenutím“.

[appbox appstore id1449054392 oldprice=“25Kč“]

The Enchanted Worlds

Strýček Henry je zase zpátky. Tentokrát potřebuje vás a vaše nově nabyté archeologické dovednosti, abyste mu pomohli vystopovat poslední okouzlenou knihu. K dosažení vašeho cíle budete muset vybrat správné cesty, hledat klíče a řešit hádanky. Když se zaseknete, vestavěný systém nápovědy vám pomůže, a dynamická mapa zajistí, že se nebudete pohybovat v kruzích.

[appbox appstore id1082594539 oldprice=“99Kč“]

Rapto

Rapto rozjasní váš den. Používá umělou inteligenci k analýze objektu, na který se přes svůj fotoaparát díváte. Jakmile je objekt identifikován, na obrazovce se zobrazí rapové texty. Můžete zachytit snímky svých oblíbených linek a sdílet je. Aplikace také obsahuje čtyři rytmy, takže je z čeho vybírat.

[appbox appstore id1191208733 oldprice=“25Kč“]

Translate 2 for Safari

Skvělé rozšíření pro váš Safari prohlížeč! Ano, to je Translate 2. Aplikace překládá a mluví nahlas celou webovou stránku. Teď už je konec věčného překládání v několika dalších aplikacích!

[appbox appstore id955409467 oldprice=“149Kč“]

iWant FlexiGlass sklo iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.