Zavřít reklamu

Přestože jsme se spuštění prodejů bezdrátové nabíječky AirPower v průběhu včerejší Keynote nedočkali, příliš daleko by přesto být nemuselo. Na krabičkách nového bezdrátového nabíjecího pouzdra AirPods 2, které se dnes začnou dostávat k prvním šťastlivcům, totiž kalifornský gigant svou nabíječku vyobrazil.

Fotky krabičky nabíjecího pouzdra se v průběhu dnešní noci objevily na Twitteru. Zatímco přední strana vyobrazuje jeho podobu, druhou zdobí právě nabíjecí podložka nápadně podobná AirPower. Ta by mohla být napájena buď USB-C kabelem nebo klasickým Lightningem, přičemž podle obrázku se jako pravděpodobnější jeví spíše první varianta. Vzhledem k tomu, jak detailně jsou graficky zpracovaná samotná sluchátka, je totiž vcelku pravděpodobné, že kdyby se na obrázku jednalo o Lightning kabel, byly by na něm znázorněny alespoň jeho “drážky” v přední části konektoru. 

airpower-on-airpods-with-wireless-charging-case-box-800x857

Že se AirPower blíží v minulých týdnech potvrdilo hned několik na sobě nezávislých zdrojů, kódy v iOS 12.2 a dokonce i oficiální web Applu, který ve zdrojovém kódu ukrýval obrázek AirPower s iPhonem XS. Na druhou stranu, i v minulosti jsme byli svědky poměrně značného množství různých náznaků, které se ve výsledku ukázaly jako nepravdivé. Obrázek AirPower na krabičce bychom tak měli brát zatím s rezervou.

Pokud se spuštění prodejů AirPower v brzké době dočkáme, je prakticky jasné, že k tomu dojde stejně jako při představování nových produktů minulý týden v naprosté tichosti přes tiskovou zprávu. Tu by Apple mohl vydat v následujících dnech kolem 13:30 hodin našeho času, stejně jako tomu bylo i při uvedení iPadů, AirPods 2 a iMaců. A kdo ví, třeba se jí dočkáme již dnes.

airpower fb

Dnes nejčtenější

.