Zavřít reklamu

Když Apple na konci loňského roku uzavřel několikaletou spolupráci s věhlasným filmovým studiem A24, které stojí například za úspěšnými snímky Moonlight či Amy oceněné Oscary, prakticky ihned se začalo spekulovat nad tím, že jeho tvorbu využije pro svou chystanou streamovací službu. A právě první vlaštovka z dílny A24 se již začíná rýsovat. 

Podle informací portálu Variety, kterému se daří již řadu měsíců zjišťoval poměrně zajímavé informace o chystaných pořadech Applu, začíná studio pracovat na novém film, který ponese název On the Rocks. Režie se ujme Sofia Coppola, která se podepsala například pod úspěšný film Ztraceno v překladu, za který získala v roce 2003 Oscara. Mnohem zajímavější je však herecké obsazení samotného filmu. Objevit by se v něm měl totiž Bill Murray, který ztvárnil nezapomenutelnou roli v Krotitelích duchů. O snímku zatím příliš mnoho informací není, jeho natáčení by však mělo započít už na začátku února. Kdy jej tvůrci dokončí a potažmo kdy se objeví ve službě Applu je však v tuto chvíli ve hvězdách. 

Budeme moci v budoucnu sledovat pořady Applu na podobné Apple TV?:

Obecně se dá o pořadech Applu říci, že na nich pracují samá zvučná jména. Vzpomenout můžeme například na tvůrce muzikálu La La Land či na legendárního Stevena Spielberga, otce Jurského parku či Čelistí. V pořadech Applu by se ale měl objevit například i představitel Kapitána Ameriky či Rachel v Přátel. Originální pořady budou údajně doplněny i o již vysílané úspěšné pořady, které by měly Applu zajistit příliv diváků. Ke spuštění služby by pak mělo dle spekulací dojít už na začátku letoška. Slavnostního odstartování bychom se tak mohli dočkat už brzy. 

Apple TV 4K FB 3

Dnes nejčtenější

.