Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na chatě, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

American Reunion/Prci, prci, prcičky: Školní sraz

V komedii American Reunion se opět po letech setkáváme se starou známou partou ze série populárních filmů z řady Prci, prci, prcičky. Parta přátel se tentokrát setkává na srazu ze střední, kdy se postupně dozvídáme, k jakým změnám v životech našich oblíbených hrdinů došlo. Všichni jsou sice dospělí, nudu ale rozhodně v žádném případě nečekejte.

  • 59,-. vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film American Reunion pořídíte zde.

Mumie/Tbe Mummy

Tom Cruise ve filmu Mumie z roku 2017 ztvární ambiciózního dobrodruha Nicka Mortona, který spolu s archeoložkou Jenny Halsey (Annabell Wallis) objevuje v Egyptě dva tisíce let starou mumii princezny Ahmanet (Sofia Boutella). Jenny nechává Ahmanetin sarkofág dopravit do Londýna, důvodem ale není obyčejné archeologické zkoumání. Plány s přepravou překazí letecká nehoda a dramatické události na sebe nenechají dlouho čekat.

  • 59,- vypůjčení, 79,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Mumie pořídíte zde.

Román pro muže

Sourozence Cyrila (Miroslav Donutil), Bruna (Miroslav Vladyka) a Anetu (Vanda Hybnerová) stmelila předčasná smrt jejich rodičů. Trojice odjíždí na neobvyklý výlet do hor. Brunovi již mnoho času také nezbývá, a tak se výlet nese v nevyřčené snaze splnit si všechna tajná přání a touhy – včetně těch milostných.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Čeština

Film Román pro muže pořídíte zde.

Miss Hanoi

David Novotný v roli kapitána Kříže přijíždí do Varnsdorfu, aby zde vyšetřil vraždu. Vyšetřování ho zavede do místní vietnamské komunity, která je ale zcela jiným světem s vlastními složitými pravidly, spletitou hierarchií a častou jazykovou bariérou. Tu se Křížovi snaží pomoci překonat mladá policistka (Ha Thanh Špetlíková). Nesourodou dvojici čeká hodně složitý úkol…

  • 79,- zakoupení i vypůjčení
  • Čeština

Film Miss Hanoi pořídíte zde.

Kobry a užovky

Užovka (Matěj Hádek) není zrovna prototypem úspěšného, perspektivního muže. Táhne mu na čtyřicet, nemá práci ani stálou přítelkyni, a neodbytně cítí poslední příležitost něco se svým životem konečně udělat. Jenže ve chvíli, kdy už to vypadá, že by Kobra mohl konečně začít být šťastný, objevuje se na scéně Užovka – Kobrův bratr, nezodpovědný feťák a vykradač chatek. Užovka chce dát Kobrovi poslední lekci, situace se ale vymyká z rukou.

  • 79,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Čeština

Film Kobry a užovky pořídíte zde.

Dnes nejčtenější

.