Zavřít reklamu

Jak jistě víte, dnes se v Brooklyn Academy of Music v New Yorku konala keynote, na které Apple představil nové produkty. Světlo světa spatřil nový iPad Pro, Mac mini a 13 palcový MacBook Air. Ačkoliv design zůstal takřka nezměněn, pod pokličkou se toho změnilo opravdu dost. Větší výkon, Retina Display, menší hmotnost, větší trackpad. Podrobnosti si můžete přečíst v článku pod tímto odkazem.

Apple vždy souběžně v tichosti ukáže na svém webu příslušenství k novým produktům. Na Macy se objevilo pouzdro v černé barvě, které na první pohled zaujme šestiúhelníkovými vzory, které vznikly složením tří nylonových pruhů nacházející se na boční straně pouzdra. Na té druhé pak naleznete zasouvací kapsu. Pouzdro je uzavíráno klasickým zipem, na kterém se nachází viditelné gumové poutko. Vnitřek je pak vybaven dalšími víceúčelovými kapsami. Apple na svých stránkách deklaruje, že tenhle produkt je vyráběn ručně. Hmotnost pouzdra je něco málo přes 200 gramů. Pokud jej tedy užijete na nový MacBook Air, který se pyšní hmotností pouhých 1,25 kilogramů, nebudete mít takřka pocit, že vůbec nesete notebook.

Pouzdro bude dostupné ve ve 12, 13 a 15 palcové variantě. Ať máte tedy jakoukoli úhlopříčku Macu, tohle pouzdro je i pro vás. Jeho cena je 3829 korun. K odeslání bude podle stránek Applu připraveno za 6 až 8 týdnů.

pouzdro-fb

Dnes nejčtenější

.