Zavřít reklamu

Apple do svého Online Apple Storu přidal několik zajímavých novinek. V uplynulé hodině jsme vás už informovali o tom, že cupertinská společnost přidala do svého internetového obchodu jarní kolekci pouzder pro 10,5palcový iPad Pro a Apple Pencilřemínků pro Apple Watch. Apple také vyslyšel prosby fanoušků a začal prodávat myš, klávesnici a trackpad ve vesmírně šedé barvě. Pokud jste si mysleli, že zapomněl na jarní kabát pro iPhone X, potom jste na omylu. V Online Apple Storu jsou i nová pouzdra a kryty pro ikonický jablečný telefon.

Jednou z novinek je luxusní pouzdro Folio ze speciálně činěné francouzské kůže, které přesně obepíná křivky smartphonu. Po otevření pouzdra se iPhone X probudí, po zavření zase uspí. K dostání je v barvách elektro modrá a bledě růžová. Vyjde na 2 990 korun.

Dále kalifornský gigant začal prodávat silikonové kryty na iPhone X v barvách citrónově žlutá, malinově červená a džínově modrá. Vyjde na 1 190 korun.

Pokud však preferujete koženou variantu, tak se můžete těšit na nové barvy, a to na jasně oranžovou, jarně žlutou, elektro modrou a bledě růžovou. Kožené provedení je o něco dražší a vyjde na 1 490 korun.

iphone x pouzdro fb

Dnes nejčtenější

.