Zavřít reklamu

Před malou chvilkou jsme vás informovali o tom, že cupertinská společnost začala ve svém Online Apple Storu prodávat jarní kolekci řemínků pro Apple Watch. Ve svěžích barvách přichází i kryty pro 10,5palcový iPad Pro a pouzdra pro Apple Pencil.

První novinkou v Online Apple Storu je kožený návlek v následujících barvách – elektro modrá a bledě růžová. Vyroben je z nejkvalitnější kůže a chrání iPad podšívkou z jemného mikrovlákna. Obrovskou výhodou je, že navíc disponuje kapsou na Apple Pencil. Jeho cena je 3 990 korun.

Další novinkou je kožený Smart Cover, který je opět dostupný v barvách elektro modrá a bledě růžová. Opět je vyroben z kvalitní kůže a při jeho otevření se iPad Pro probudí, při zavření zase uspí. Jeho cena je 2 290 korun. Pokud však nechcete koženou variantu, nabízí se levnější provedení Smart Coveru za 1 590 korun v jarních barvách – citrónově žlutá a malinově červená.

Apple myslel i na nový kabát pro Apple Pencil, a tak nabízí pouzdro na tužku v barvách elektro modrá a bledě růžová. Jeho cena je 899 korun.

ipad pro cover fb

Dnes nejčtenější

.