Zavřít reklamu

Po představení nových iPhonů XS a XR si pro nás Apple připravil ještě jedno překvapení. Již 30. října se totiž dočkáme další Apple konference, na které se s největší pravděpodobností představí nový iPad Pro společně s aktualizovanou řadou MacBooků Air a dalších zařízení. Možná se také dočkáme nějakých dalších informací ohledně bezdrátové nabíječky AirPower či druhé generace AirPods. Čeho přesně se však na konferenci dočkáme, tak to ví momentálně jen a jen Apple. Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se v úterý, 30. října 2018 v 15:00 dívat na přímý přenos.

Prohlédněte si všechny pozvánky na říjnovou keynote, na které Apple představí nové iPady Pro:

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Jak tedy na Windows OS sledovat živý přenos?

Představení nejen iPhonu Xs na Windowsu

Konference Applu můžete již od minulého roku na Windowsu sledovat přímo z prohlížeče a nyní by tomu nemělo být jinak. Apple doporučuje živý přenos sledovat z prohlížeče Microsoft Edge z Windows 10, ale vzhledem ke zkušenostem z minulé Keynote už není problém sledovat i z ostatních prohlížečů, jako je například Chrome nebo Firefox (prohlížeče musí podporovat MSE, H.264 a AAC). K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu.

Představení nejen iPhonu Xs na Apple produktech nebo na zařízeních Android

Jak sledovat představení nových produktů od Apple na ostatních plaftormách? V případě produktů od Applu mrkněte na tento článek, informace o sledování na Androidu pak přineseme zítra.

ipad keynote fb

Dnes nejčtenější

.