Zavřít reklamu

Prvotné tvrdenie portálu AllThingsD sa začína prezentovať ako pravdivé. V priebehu víkendu sa objavili totiž informácie, že Apple predstaví svoj budúci iPhone už 10. septembra / září, teda o necelý mesiac. Toto tvrdenie však neskôr potvrdili aj ďalší renomovaní redaktori, medzi ktorých patrí Rene Ritchie z iMore a Jim Dalrymple z The Loop. Ukazuje sa však, že Apple predstaví budúcu generáciu zariadení približne jeden rok od uvedenia iPhone 5. Apple predstavil tento prístroj 12. septembra 2012, a spolu s ním aj iPod nano a iPod touch.

Od nového iPhone nás tak delí už iba šesť týždňov, a ak sa tieto tvrdenia ukážu ako pravdivé, Apple rozpošle pozvánky už o týždeň skôr, teda najskôr 7. septembra / září 2013. Momentálne nie je známe, čo Apple pripravuje, všeobecne sa ale očakáva predstavenie iPhone 5S a lacnejšieho variantu iPhone 5C. Cena nedotovaného zariadenia by sa mala pohybovať na úrovni nedotovaného iPhone 4. Apple samozrejme predstaví nové funkcie systému iOS 7, a podľa portálu iMore je možné, že finálna verzia iOS 7 vyjde 18. septembra 2013.

Šéfredaktor portálu The Loop, Jim Dalrymple, reagoval na tvrdenie AllThingsD, a potvrdil dátum ohlásenia jediným slovom: „Áno“.

iphone4-free

*Zdroj: iMore.com, The Loop

Dnes nejčtenější

.