Zavřít reklamu

Technologický svet už vie, že Apple predstaví svoje nové telefóny pravdepodobne už 10. septembra / září, a práve preto sa Samsung pokúša ho predbehnúť. Zahraničný portál SamMobile totiž získal informácie od svojich zdrojov, ktoré mu potvrdili, že Samsung predstaví hneď dve významné zariadenia na svojom Unpacked Episode 2 evente. Prvým z nich bude nový model phabletu Galaxy Note III, ktorý tentoraz ponúkne 5,68-palcový displej. Druhou novinkou budú inteligentné hodinky Samsung Galaxy Gear (SM-V700).

Tento event sa bude konať iba šesť dní pred uvedením nového iPhone, teda 4. septembra / září 2013. Momentálne nie je o týchto hodinkách známe prakticky nič, vzhľadom k novým patentom spoločnosti Samsung je ale možné, že tieto hodinky budú obsahovať ohybný dotykový displej. Konieckoncov, Samsung prezentoval ohybné displeje už na začiatku roku, a tak by bolo celkom zvláštne, keby túto technológiu zatiaľ ignoroval. Informácie ale vravia o tom, že by tieto hodinky mali využívať vlastný systém, alebo systém na báze OS Android, a budú úzko spolupracovať s telefónmi od Samsungu.

Aj keď sa to nezdá, Samsung môže skutočne ovplyvniť chod konferencie Applu. Apple si totiž vyslúžil veľkú kritiku za to, že odmietol vydať väčší model iPhone a inteligentné hodinky iWatch. Samsung paradoxne predstaví dva produkty, ktoré sa očakávali práve od Applu. Na druhú stranu, Apple má na trhu veľké meno a tak môžu ľudí zaujať inteligentné hodinky až po tom, ako ich oficiálne predstaví Apple.

SM-V100T2
*Zdroj: SamMobile.com

Dnes nejčtenější

.