Zavřít reklamu

Po představení nových iPhonů XS a XR si pro nás Apple připravil ještě jedno překvapení. Již 30. října se totiž dočkáme další Apple konference, na které se s největší pravděpodobností představí nový iPad Pro společně s aktualizovanou řadou MacBooků Air a dalších zařízení. Možná se také dočkáme dalších informací ohledně bezdrátové nabíječky AirPower či druhé generace AirPods.  Pokud chcete být u toho, tak vám nezbývá nic jiného, než se v úterý, 30. října 2018 v 15:00 dívat na přímý přenos.

Prohlédněte si všechny pozvánky na říjnovou keynote, na které Apple představí nové iPady Pro:

Pokud se i vy nemůžete představení nových Apple produktů dočkat a odpočítáváte poslední hodiny, s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Jak tedy na iPhonu, iPadu, Macu a Apple TV sledovat živý přenos?

Představení iPadů a MacBooků na Macu nebo MacBooku

Živý přenos z představení nových produktů budete na vašem jablečném zařízení s operačním systémem macOS moct sledovat z tohoto odkazu. Pro správné fungování budete potřebovat Mac nebo MacBook běžící na operačním systému macOS High Sierra 10.12 nebo novějším.

Představení iPadů a MacBooků na iPhonu nebo iPadu

Apple se s námi podělil o informaci, že pro zařízení iPhone a iPad bude nejlepší živý přenos sledovat z tohoto odkazu. Abyste stream mohli sledovat, budete potřebovat Safari a iOS 10 nebo novější.

Představení iPadů a MacBooků na Apple TV

Pokud se rozhodnete jablečnou konferenci sledovat z jablečné televize, máte to nejjednodušší. Stačí si otevřít menu a rozkliknout živý přenos konference.

Představení iPadů a MacBooků na operačních systémech Windows nebo Android

Jak sledovat představení nových produktů od Apple na ostatních plaftormách? To se dozvíte v následujících dnech na magazínu Letem světem Applem, a proto nás určitě sledujte i nadále.

ipad keynote fb 2

Dnes nejčtenější

.