Zavřít reklamu

O príchode pokračovania slávneho univerza Kingdom Rush z produkcie štúdia Ironhide Games sme sa dozvedeli už pred nejakým časom, no dátum príchodu bol až donedávna veľmi diskutabilnou záležitosťou. Nedávny trailer nám však okrem niekoľkých záznamov hrateľnosti priniesol aj vytúžený release date a fanúšikovia ikonického defense počinu sa tak už čoskoro pustia do novej hernej adaptácie. Jedná sa o štvrté pokračovanie azda najslávnejšej build-defense hry, dostupnej pre platformu mobilných telefónov.S najväčšou pravdepodobnosťou by sme sa po príchode titulu mali dočkať aj zvýhodneného balíčku, ktorý obsiahne všetky doteraz dostupné časti Kingdom Rush.

Karta sa tentokrát v príbehu obráti a hráči sa postavia do úlohy zlého vládcu Vez’nana. K dispozícii bude 16 rôznych obranných budov, spomedzi ktorých sa niekoľko objaví v hre vôbec po prvý krát. Perfektné animované spracovanie je v tomto univerze zaužívaným štandardom, takže sa naozaj máme na čo tešiť.

Ak si plánujete hru zaobstarať a nechcete premeškať dátum oficiálneho príchodu ani o minútu, Ironhide spustil predobjednávkovú možnosť v digitálnom obchode App Store. Hra dostáva cenovku štandardných 4,99$, čo je na kvantá herného obsahu veľmi sympatická suma. Pri kúpe hry vo fomre predobjednávky vás aplikácia upozorní na dostupnosť hry v App Store vo forme notifikácie a vy sa tak môžete pustiť do vojnového ťaženia. Nový Kingdom Rush Vengeance chytí za srdce každého milovníka obranných stratégií nielen svojím perfektným rozhraním a ovládaním, ale aj solídnou dávkou herných možností a štandardným grafickým vyobrazením. Nenechajte si ujsť čerstvý oficiálny trailer v nasledujúcom videu.

  • Kingdom Rush Vengeance vychádza 22. novembra/listopadu pre zariadenia s iOS

[appbox appstore id1248033433]

Kingdom

Dnes nejčtenější

.