Zavřít reklamu

V dnešní době je auto prakticky povinností, pokud tedy nevyužíváte městské hromadné dopravy. Pokud auto vlastníte, tak určitě víte, že to není jen o ježdění. Společně s ježděním vznikají další a další náklady, které je třeba pro provoz auta platit. Někdy to mohou být například brzdy, svíčky či filtry a někdy se může jednat o závažnější problém, který představuje například výměnu tlumičů, části motoru či elektroinstalace. A přesně s autodíly vám pomůže program AUTODOC.cz, na který se podíváme.

Proč si vybrat AUTODOC?

AUTODOC je jednoduchým způsobem řečeno vyhledávač autodílů. Ať zrovna hledáte cokoliv, tak společně s AUTODOC.cz požadovaný díl určitě najdete. V databázi je totiž k dispozici přes 1,5 milionů dílů s garancí nejlepší ceny. Je jedno jestli vlastníte jedničkovou Octávii nebo BMW M4, jelikož AUTODOC udělá vždy všechno pro to, aby našel přesně ten náhradní díl, který hledáte.

Mobilní aplikace AUTODOC

Aplikace AUTODOC.cz je k dispozici samozřejmě na webu, avšak můžete si stáhnout i aplikaci do vašeho telefonu. Pro iOS můžete AUTODOC stáhnout z App Storu a pro Android můžete AUTODOC stáhnout z Google Play. Ptáte se, proč byste si měli stáhnout mobilní aplikaci? Vysvětlení je jednoduché – pokud si totiž stáhnete aplikaci, můžete na některé díly získat slevu až 23 %, což se určitě vyplatí.

Jak vyhledat díl?

Celý proces hledání dílu je opravdu jednoduchý. Po prvním spuštění aplikace pouze vybereme zemi, ve které žijete. Poté máme několik možností, jak náhradní díl najít. Nejjednodušší způsob je, abyste si do aplikace přidali vaše vozidlo. Jednoduše si tak budete moci zobrazit díly určené právě pro vás. Pro přidání auta klikneme v horní části obrazovky na Přidat vozidlo, vybereme výrobce, model, motorizaci a další info. Po přidání už můžeme pomocí vyobrazených kategorií jednoduše hledat to, co potřebujeme. V případě, že hledáte díly na jiné auto, tak si jej buď můžete přidat jako další položku do vašich vozidel a nebo jednoduše do vyhledávání napíšete, co hledáte.

Hledání je rychlé, netrvá déle než pár sekund a samotná práce s aplikací AUTODOC (na informace se můžete podívat i na Wiki) je velice jednoduchá a intuitivní. Pro příklad jsem si vybral, že bych si chtěl koupit brzdový systém pro mé auto. Zajel jsem tedy do brzdového systému, zvolil brzdový kotouč, navolil si značku a bylo hotovo – stačilo pouze objednat. AUTODOC také dále nabízí možnost vyhledat pneumatiky, což se určitě většině motoristům bude právě v tomto ročním období hodit.

Závěr

Pokud jste autičkáři a svému auto dopřáváte pravidelnou péči, kupujete náhradní díly a chtěli byste nakupovat za nejlepší ceny, tak je pro vás aplikace AUTODOC to pravé ořechové. Aplikace je jednoduchá a intuitivní na ovládání a pokud se pro stažení rozhodnete, dostanete v rámci mobilní aplikace až 23% slevu na nákup autodílů. Nabídka dílů je opravdu široká a pestrá, naleznete zde vše od brzd až po těsnění pod hlavou motoru.

autodoc_fb

Dnes nejčtenější

.