Zavřít reklamu

Zářijová keynote se nesla v duchu velkých displejů. Velké úhlopříčky jsou zkrátka trendem a Apple na to u nových produktů patřičně zareagoval jak zvětšením iPhonu X, tak i zvětšením hodinek Apple Watch. A přesně tyto kroky si zaslouží i pořádnou dávku propagace.

Zhruba 5 minut chůze od londýnského Apple Store na Regent Street si Apple pronajal spodní podlaží obchodního domu John Lewis na Oxford Street, aby jeho okna vyzdobil velkými displeji a opět tak upozornil na své dech beroucí novinky. Na oknech je vyobrazena živá tapeta, která je přednastavená na každém iPhonu řady XS. Vitríny jsou pak jinak velké, stejně jako úhlopříčky iPhonu XS a XS Max.

Po pravé straně se nachází kruhové výřezy znázorńující nové pohyblivé ciferníky u Apple Watch Series 4, které byly představeny s operačním systémem watchOS 5. Na velkém kulatém panelu si tak lze užít pohled na víření páry, vody nebo explozi ohně. Animace na hodinkách jsou skutečně působivé. Tím spíš, když nebyly generovány počítačově, ale jde o skutečné záběry natočeny ve vysokém rozlišení.

Apple se nezmínil, jak dlouho míní tyto panely na Oxford Street ponechat, podobná projekce je ovšem k vidění i v dalším londýnském obchodním domě Peter Jones. Pokud tedy máte do Londýna cestu nebo v něm právě jste, určitě se zajděte na tuto slavnou ulici pokochat.

Window-Displays-fb

Dnes nejčtenější

.