Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bezdrátová sluchátka AirPods jsou mnohými označována za jeden z nejlepších produktů, který Apple v posledních několika letech světu představil. Mohou se totiž chlubit velmi dobrým zvukem, parádní výdrží baterie, líbivým designem a hlavně skvělým párováním se všemi produkty od Applu, díky čemuž je jejich využívání jedna velká pohádka. A právě na tato sluchátka vám dnes ve spolupráci s obchodem Alza přinášíme velkou slevu jak pro Českou, tak i Slovenskou republiku. Nejprve si je ale pojďme trochu představit. 

Silnou zbraní AirPods je jak jejich zvuk, tak i výdrž baterie. Díky speciálnímu nabíjecímu pouzdru, do kterého se AirPods ve chvílích nevyužití vkládají, se totiž můžete velmi snadno dostat až na 24hodinovou výdrž sluchátek, kterou využijete jak při poslechu hudby tak při vyřizování hovorů. Obě sluchátka totiž disponují mikrofony, takže je lze bez problému využívat například i jako handsfree do auta. Velmi zajímavě je ale řešeno i jejich ovládání, které je řešeno poklepáváním. Díky tomu lze velmi jednoduše zastavit hudbu, přetočit skladbu či zaktivovat Siri a to bez nutnosti vytáhnout telefon z kapsy. Hudbu ale zastavíte i pouhým vytažením jednoho ze sluchátek z ucha. Po jeho navrácení pak začne skladba hrát přesně tam, kde skončila. 

Spárování AirPods s dalšími produkty od Applu je jedna velká pohádka. Stačí totiž jen otevřít víčko krabičky a voilà, sluchátka jsou spárovány s Macem, iPhonem či iPadem. Velmi jednoduché je ale samozřejmě i přepárování v případě, že byste náhle potřebovali poslouchat zvuk z iPhonu, ale AirPods máte spárovány s Macem. 

Přestože jsou AirPods skutečně parádní produkt, nemusí v uších sedět každému. Před jejich nákupem si proto raději vyzkoušejte drátovou verzi EarPods, ze které AirPods vychází. Pokud vám bude sedět ta, z AirPods budete nadšení. V “kompatibilních” uších totiž sedí skutečně bravurně a nemusíte se tak bát například jejich vypadnutí a ztráty. 

Sleva pro naše čtenáře

Jak už jsem psal výše, ve spolupráci s obchodem Alza máme jak pro české, tak i pro slovenské čtenáře portálu Letem světem Applem velmi příjemný dárek ve formě slevového kódu:

Čeští čtenáři ušetří po vložení kódu LSACZAIRPODS při nákupu AirPods rovný 1000 korun a vyjdou je tak na 3990 korun.

Slovenští čtenáři ušetří po vložení kódu LSASKAIRPODS při nákupu AirPods rovných 45€ a vyjdou je tak na 148,90 €.

Oba kódy jsou však omezeny pouze na 20 využití. Pokud jste tedy nad AirPody přemýšleli, určitě nad jejich nákupem nyní příliš dlouho neváhejte. Z podobných akcí, které jsme v minulosti pořádali, víme, že se po tomto produktu vždy zapráší rychlostí blesku. Detailní popis akce pak naleznete zde.

Návod, jak slevový kód k nákupu využít: 

airpods FB

Dnes nejčtenější

.