Zavřít reklamu

Ve světě nenaleznete mnoho bezdrátových sluchátek, které by se v poslední době těšily tak výrazné oblibě, jako právě AirPods. Jejich uživatelé je pro kvalitní zvuk, snadné spárování s jablečnými produkty, příjemný tvar a poskytnutí volnosti naprosto milují a využívají je v běžném životě k mnoha činnostem. Asi se proto nebudete divit, že jim analytik KGI Securities Ming-Chi Kuo předpovídá v příštím roce zářivou budoucnost.

Rok 2018 se zapíše do prodejů AirPods zlatým písmem. Ačkoliv jsou totiž velmi oblíbená již nyní a jableční uživatelé je kupují velmi často, v příštím roce se jejich prodeje podle Kua zdvojnásobí. Apple tak za rok prodá zhruba 26 až 28 milionů kusů, což je u produktu tohoto typu opravdu neuvěřitelné číslo.

Nejdůležitější doplňkový produkt od Apple

Jablečné AirPods se však netěší oblibě u uživatelů po celém světě jen pro nic za nic. Sám Kuo je například označil za nejdůležitější doplňkový produkt od Applu. Podle něj jimi totiž dokázal uskutečnit svou vizi o skutečně bezdrátovém doplňku s bezproblémovým párováním, dlouhou výdrží baterie, přenositelnosti z produktu na produkt a chytrému chování, které zvládají AirPody díky čipu uvnitř.

V budoucnu mohou navíc hrát v portfoliu Applu roli o poznání důležitější. S příchodem Apple Watch s LTE totiž pomalu odpadá nutnost nosit telefon stále u sebe. V kombinaci jablečných hodinek s AirPods pak dokáží uživatelé například odbavit veškeré hovory velmi jednoduše a kultivovaně.

Uvidíme, zda se tedy příští rok opravdu tohoto prodejního boomu dočkáme. Vzhledem ke stále rostoucí oblibě, která lze vypozorovat již nyní, je však Kuuv scénář velmi pravděpodobný. Nechme se však překvapit.

airpods FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.