Zavřít reklamu

Apple na zářijové konferenci jen letmo zmínil, že na bezdrátové podložce AirPower je možné nabíjet současně iPhone X (respektive iPhone 8 či iPhone 8 Plus), Apple Watch Series 3 a AirPods. Avšak jablečná sluchátka se dají nabíjet na bezdrátové podložce jen v okamžiku, pokud jsou uložena v novém pouzdře, které podporuje technologii bezdrátového nabíjení.

Podle posledních zpráv by mělo nové pouzdro, které by se mělo dostat na trh během příštího roku, stát 69 dolarů. Ale jeden fanoušek cupertinské společnosti nechtěl čekat do dalšího roku, a proto si pouze vylepšil dosavadní pouzdro. A nemusel zbytečně platit 69 dolarů.

Simon Cowley použil měděnou cívku z bezdrátového nabíjecího přijímače, díky kterému je možné nabíjet i starší modely iPhonů bezdrátově. Cívku připevnil na pouzdro lepicí páskou a připojil ji k pouzdru přes Ligtning konektor.

Vylepšené pouzdro se dá nabíjet na bezdrátových podložkách podporující standard Qi. Sice to nevypadá zrovna nejlépe, ale pokud hledáte levné a rychlé řešení, tak je to skvělý nápad.

airpower fb

Zdroj: Cult of Mac 

Dnes nejčtenější

.