Zavřít reklamu

Nový iPhone 8 (PRODUCT)RED se na stránkách Applu sice již začal prodávat, do rukou prvním zákazníkům a na pulty jablečných obchodů se ale dostane až v pátek 13. dubna. Navíc při současném objednání dostanou zákazníci telefon až příští týden v úterý 17. dubna, což svým způsobem naznačuje, že je o novinku zájem. I přes všechno zmíněné se ale technologickému Youtuberovi MKBHD podařilo červený iPhone 8 Plus přednostně získat, a tak tu máme vůbec první unboxing.

Letošní (PRODUCT)RED iPhone se od loňské liší hlavně tím, že přední rámeček okolo displeje je černý, což v kombinaci s červenými zády a hlavně hranami působí mnohem elegantnějším dojmem v porovnání s bílo-červeným provedením z minulého roku. I navzdory černému přednímu panelu je ale krabička od telefonu bílá a na ní jsou vyobrazena záda telefonu stejně jako u ostatních barevných variant. Ani obsah balení se nijak nezměnil, tedy s výjimkou červené kartičky, která nového majitele informuje o podpoře Globálního fondu na boj proti nemocem HIV/AIDS.

Samotný telefon vypadá skutečně povedeně a milovníci červeno-černé kombinace si jednoznačně přijdou na své. Barevné zpracování a tím i odstín barvy se v porovnání s loňskou červenou mírně liší, což je zapříčiněno hlavně odlišným materiálem šasi. Zatímco iPhone 7 měl záda z hliníku, letošní iPhone 8 se chlubí skleněnými zády, a tak je i výsledná červená o poznání rozdílná, konkrétně o něco sytější. Jenže právě lesklé zpracování s sebou přináší i jedno negativum. Marques totiž ve videu poznamenal, že je téměř nemožné vyfotit telefon tak, aby na fotografii nebyl na červených zádech vidět rušivý odraz.

Zájemci o nový iPhonu 8 nebo iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED si mohou telefon objednat buďto na stránkách Applu, nebo zkusit štěstí u některého z českých Apple Premium Resellerů, jako je například iWant. Ten by měl mít telefon v pátek dostupný na svých prodejnách a pokud tedy někdy na začátku dne zavítáte do některé z jeho poboček, neměl by být s jenom nákupem problém.

iPhone 8 Plus PRODUCT RED unboxing FB

Dnes nejčtenější

.