Zavřít reklamu

Je tomu zhruba 24 hodin, co Apple skrze svou tiskovou zprávu představil novou barevnou variantu iPhonu 8 a 8 Plus. Ten se rozhodl přebarvit do červena a prodávat jej jakožto limitovanou (RED) edici, jejímž prodejem přispěje na boj proti nemoci HIV/AIDS. Před malou chvílí pak začal přijímat na tohoto červeno-černého krasavce první objednávky.

Pokud se dnes rozhodnete nový iPhone 8 či 8 Plus v červené variantě zakoupit, Apple vám jej alespoň podle svých stránek doručí do tří pracovních dnů, což je velmi slušné. Tím spíš, když Česká republika v seznamu zemí v první vlně nefigurovala. Co se pak týká samotných iPhonů, ty si můžete zakoupit jak v 64GB, tak i ve větší 256GB variantě. Jejich cena začíná na 20 990 korunách u menšího 4,7” iPhone 8 s kapacitou 64 GB, za větší kapacitu pak zaplatíte u tohoto modelu 25 490 korun. Větší “Plusko” vás pak vyjde na 23 990 korun v menší 64 GB verzi a 28 490 korun ve větší 256 GB verzi. Jak tedy můžete vidět, ceny červeného iPhonu se od jeho bratříčků představených v září vůbec neliší. 

Jak už jsem psal výše, koupí (PRODUCT) RED edice přispějete určitým dílem na boj proti zákeřným nemocem HIV/AIDS – ať už na výzkum jejich léčby, pomoc potřebným či osvětu. Do tohoto projektu se Apple zapojuje už od roku 2006 a za 12 let spolupráce se mu podařilo přispět asi 160 milionů dolarů. Celou akci „rozpumpoval“ hlavně loňským představením iPhonu 7 a 7 Plus v červené barvě, který si zákazníci zamilovali. Mnoho z nich však poukazovalo na to, že je kombinace červené a bílé u loňského modelu málo atraktivní. Pro letošek proto Apple zvolil kombinace červeno-černou, čímž mnoho zákazníků velmi potěšil.

Objednávat pak samozřejmě lze i přes aplikaci Apple Store ve vašem iPhonu či iPadu. Postup je velmi jednoduchý, o čemž ostatně svědčí i screenshoty pod tímto odstavcem.

Červený Apple iPhone si můžete zakoupit i v iWantu, kde vám s ním navíc jeho zaměstnanci poradí a s jeho prvotním nastavením pomůžou.

iphone 8 red

 

Dnes nejčtenější

.