Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Magnifier Flash
Aplikace Magnifier Flash promění váš iPhone ve zvětšovací sklo, doplněné bleskem. Sebemenší text pro váš už nebude žádným problémem. Aplikace umožňuje pořizovat snímky a ukládat je v paměti fotoaparátu.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29Kč“]

Typic
Typic je jednoduchá aplikace, která vám umožní přidávat k fotografiím texty nejrůznějšího druhu. Ať už chcete přidat popisky nebo citáty, Typic vám vždy poslouží širokým výběrem fontů a možností úprav.

[appbox appstore id601467470 oldprice=“119Kč“]

Braintoss
Kdykoliv se vám v hlavě objeví myšlenka nebo nápad, který byste neradi zapomněli, můžete ho zaznamenat do aplikace Braintoss. Braintoss pojme všechny vaše poznámky, hlasové záznamy, fotografie i náčrtky, a uchová je pro pozdější použití. Braintoss spolupracuje s platformami Evernote, Trello, Todoist, Dropbox, Wunderlist a Onenote.

[appbox appstore id576226036 oldprice=“59Kč“]

Phoenix Photo Editor
Phoenix je výkonný a velice rychlý fotografický editor se spoustou užitečných nástrojů. Má široké možnosti nejen úprav, ale i importování a sdílení.

[appbox appstore id798663364 oldprice=“29Kč“]

Sleep Cycle Alarm Clock
Probouzejte se lehce s aplikací Sleep Cycle. Jedná se inteligentní alarm, který analyzuje vaše spaní a vzbudí vás v té nejlepší možné době. Skoncujte s obtížným vstáváním, Sleep Cycle vás probudí odpočinuté a zrelaxované. Aplikace nabízí také detailní statistiky a grafy o každé noci, 15 pečlivě vybraných a vysoce kvalitních budících melodií.

[appbox appstore id320606217 oldprice=“59Kč“]

iTranslate Voice
Umíte si představit, že promluvíte do svého iOS zařízení a okamžitě uslyšíte překlad vašich slov? iTranslate Voice tohle přesně dokáže. Prostě stačí promluvit do iPhonu, iPadu či iPodu Touch a aplikace vám odpoví v jednom z 42 jazyků, které tato verze nyní podporuje. Rozlučte se tedy s neustálým psaním, jednoduše promluvte a sami uvidíte. Své překlady můžete přeposlat pomocí emailu, zpráv, Twitteru či Facebooku. iTranslate Voice podporuje český i slovenský jazyk. Vyzkoušet můžete i verzi lite, která je zdarma.

[appbox appstore id522626820 oldprice=“199Kč“]

Privatext
Posílejte zprávy i obrázky bezpečně a skutečně soukromě. S aplikací Privatext se můžete spolehnout na to, že vaše zprávy budou doručeny bezpečně a důvěrně, a budou kompletně smazány výhradně v závislosti na vašem rozhodnutí.

[appbox appstore id454235539 oldprice=“299Kč“]

Piku Piku

S aplikací Piku Piku pro iOS můžete snadno, rychle a pohodlně vytvářet a sdílet animované GIFy nebo videa ve smyčce. Stačí jen stisknout spoušť a Piku Piku se spolehlivě postará o všechno potřebné. Aplikace podporuje funkci 3D Touch, umožňuje přidávání filtrů, snímání přední i zadní kamerou s bleskem (u přední kamery za pomoci displeje) a nabízí widget v Oznamovacím centru.

[appbox appstore id1066807097 oldprice=“59Kč“]

air radio tune
Vychutnejte si vaši oblíbenou hudbu na svém iPhonu, iPadu a iPodu. Aplikace air radio tune nabízí k poslechu širokou nabídku hudby, novinek i sportovních přenosů z rádiových stanic po celém světě.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“29Kč“]

Space Story
Neznámé lodě útočí. Vy na sebe musíte vzít roli kapitána uprostřed vesmírné války. Bojujte, objevujte, udělejte vše pro to, abyste v zuřících bitvách přežili.

[appbox appstore id641362347 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 122

Dnes nejčtenější

.