Zavřít reklamu

The Lancaster Leak – Crisis At Call Center

The Lancaster Leak – Crisis At Call Center je zajímavá hra ve stylu found footage, která se zčásti odehrává v callcentru. Na světle světa se objevily záhadné záznamy, zachycující masovou tragédii. Pusťte se do pohlcující psychologické hry s hororovými prvky a zajímavým příběhem.

Ortheo’s Interdimensional Jam Session

Nechte se unést hudebním šílenstvím ve hře Ortheo’s Interdimensional Jam Session. Zadávejte rytmy, vytvářejte vlastní úrovně pomocí přetahování nebo přehrávání grafů a sdílejte své výtvory s podporou Gamebanana. Vychutnejte si bláznivé vizuální efekty, místy parádně náročnou hratelnost a nekonečnou zábavu.

Lilith Wants to Buy Your Soul

Lilith je tak trochu jiný démon, který se po strašení v knihách, spiritistických tabulkách a telefonních linkách rozhodl putovat napříč internetem a hledat lidi, jako jste vy. Teď vás Lilith vyzývá k tomu, abyste jí odpověděli jen několik málo otázek a strávili s ní nějaký ten čas. Co by se mohlo pokazit?

Tales of Yore

Tales of Yore je odlehčená 2D MMORPG hra se všemi RPG prvky v jednom nenáročném balení. Prozkoumávejte, plňte úkoly a zabíjejte zlé příšery, přičemž tvoříte váš vlastní příběh.

Hyakki Yako: OH&S

Haramita Renkai je po nepovedeném rituálu uvězněn kdesi hluboko v podsvětí. Vyzbrojen pouze svým důvtipem, talismany a horoucí touhou po sebekritice se Renkai pokouší uniknout ze spárů dravého démona Parada a vrátit se zpět na úroveň smrtelníků.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.