Zavřít reklamu

Helltaker

Jednoho dne jste se ocitli ve snu, odehrávajícím se v harému plném démonických dívek. Otevřeli jste portál v naději, že si splníte vaše nejdivočejší touhy, ale všechno je jinak. Pekelný oheň vám spaluje plíce, smrt čeká za každým rohem a všechno vypadá jako z roztomilé mobilní hry. Jste v pekle.

Untitled Ghost Game

Vžijte se do role vyšetřovatele paranormálních jevů, který je vyzbrojen arzenálem vybavení pro lov duchů, včetně čtečky elektromagnetických polí, spiritistické desky, teploměru, hodin, spiritistického boxu, skicáku a geigerova čítače. Prozkoumej celou řadu strašidelných lokací, včetně Mariovy chaty, Leonardovy vily, Strašidelné promenády a Strašidelného obchodního centra.

STG Football
STG Football s oficiální licencí NFLPA je free-to-play arkádová fotbalová hra v reálném čase, která byla od základu navržena jako skutečná hra pro více hráčů s jedinečnou hratelností 4v4, a která klade důraz na týmovou spolupráci a strategii.

Perfect Partner

Perfect Partner je společenská hra, ve které dva hráči úzce spolupracují a soupeří s ostatními tučňáky. Cesta k mistrovství je plná miniher – vyhrajte je, abyste mohli sbírat nábytek a vyzdobit si vlastní ostrov.

Unturned

Máte rádi hry s postapokalyptickou tematikou? Můžete vyzkoušet titul s názvem Unturned. V něm se stáváte jedním z přeživších ve zdecimovaném světě po zombie apokalypse. Seznamte se s těmi správnými lidmi a přežijte pokud možno co nejdéle.

Quaver

Quaver je komunitou řízená soutěžní rytmická open-source hra s dvěma herními režimy a online žebříčky. Vytvořte si vlastní mapy nebo vyzvěte celý svět v online zápasech pro více hráčů. Hra nabízí možnost hraní ve více režimech včetně multiplayeru, editor map nebo třeba nástroj pro vytváření vlastních motivů.

Témata: , , , , , , , , ,

Dnes nejčtenější

.