Zavřít reklamu

Herní série Far Cry se těší mezi hráči velké popularitě prakticky od svého vzniku. Ubisoft, který za ní stojí, si je tohoto faktu samozřejmě velmi dobře vědom a tuto popularitu se proto snaží udržovat či v lepším případě ještě přiživovat. Nevyužívá k tomu přitom jen nové díly, ale i ty starší. Před podzimním vydáním Far Cry 6 totiž začal nyní rozdávat zcela zdarma starší Far Cry 3. 

Jelikož nechceme hru, která se i přes své stáří pyšní velmi pěknou grafikou, příběhově spoilerovat, prozradíme jen to, že máte-li rádi boj proti přesile na krásném tropickém ostrově, který skýtá mnoho možností postupu, budete z Far Cry 3 doslova u vytržení. Velmi povedený je i herní příběh, který vás zabaví na dlouhé hodiny hraní. Titul navíc není nikterak hardwarově náročný, díky čemuž si jej tak užijete i na slabších sestavách.

Ubisoft začal Far Cry 3 rozdávat včera s tím, že v tom má v plánu pokračovat až do soboty 11. září, konkrétně pak do 8:30 našeho času. Vyzvednutí probíhá standardně přes jeho klienta uPlay, přičemž samozřejmě si stačí hru jen přidat do knihovny a stáhnout kdykoliv později. Už kvůli tomu by byla proto škoda akce nyní nevyužít.

Far Cry 3 lze zdarma stáhnout zde

Dnes nejčtenější

.