Zavřít reklamu

Hrajete na svém PC rádi? Tak v tom případě pro vás máme skvělou zprávu. S blížícími se Vánocemi totiž začínají některé herní společnosti rozdávat svým fanouškům zdarma digitální verze svých her. Pokud si však myslíte, že se jedná pouze o pár “béčkových” titulů, které nikoho nezajímají a nebaví, jste na omylu. Například Ubisoft, který stojí například za legendární střílečkou Far Cry, se své fanoušky rozhodl obdarovat hned třemi prvotřídními tituly.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

První hrou, kterou od Ubisoftu zdarma dostanete, je pokračování série Assassin’s Creed, konkrétně díl Black Flag. Hra je zasazena zhruba do 18. století a užijete si v ní boj v roli piráta vycvičeného asasíny Edwarda Kenwaye, která je mimochodem dědečkem Connora z předchozího dílu. V kůži Edwarda si užijete mnoho námořních bitev i klasických šermovaček na pevnině karibských ostrovů. Příběh vám sice prozradit nechceme, napovíme však, že se opět točí okolo templářů a hledání bájných míst.

Watch_Dogs

Druhým titulem je akční adventura Watch_Dogs, která nadchne nejednoho milovníka otevřeného světa a her z pohledu třetí osoby. Vžijete se do role velmi šikovného hackera Aidena Pearce, který se snaží pomstít svými hackerskými schopnostmi vraždu své neteře. Můžete se tak těšit na hackování různých kamerových systémů, pouličních lamp či semaforů, které jsou centrálně ovládány systémem ctOS využívaném v Chicagu.

World in Colflict: Complete Edition

Poslední hrou, kterou vám Ubisoft zdarma nabízí, je strategie World in Conflict. Hra je zasazena do 80. let 20. století, ve kterých zuří studená válka. Užijete si tak strhující bitvy s propracovanou grafikou, do kterých se mohou zapojit jak pěší, tak i motorizované jednotky.

Pokud jste se tedy pro některou z výše uvedených her rozhodli (můžete získat dokonce všechny), určitě navštivte stránky Ubisoftu. Jediné, co je k získání her potřeba, je registrace či přihlášení do vašeho Ubisoft účtu a přidání hry do své kolekce. Tu si následně spravujete přes uPlay, který si do svého PC musíte doinstalovat. Bohužel však tuto možnost využijí pouze uživatelé klasických PC s Windows. Dlouho však nečekejte, akce platí pouze do 23. prosince.

assassins creed fb

Dnes nejčtenější

.