Zavřít reklamu

V posledních několika týdnech jsme vám přinesli spoustu zajímavých rozhovorů s hlavním designérem cupertinské společnosti Jony Ivem. Pokud si v rozhovorech libujete, pravděpodobně jste si nenechali ujít ten, během něhož se šéfdesignér rozpovídal o budoucnosti iPhonu X a Apple Parku. A před několika dny jsme vám přinesli rozhovor, v rámci něhož nám Jony Ive prozradil, jak to ve skutečnosti bylo s návrhem designu nejočekávanější vlajkové lodě.

Zdá se však, že senior viceprezident produktového designu s rozhovory zdaleka nekončí. Příští týden, konkrétně ve středu 29. listopadu v 15:00 místního času, má vystoupit v Hirshornově muzeu ve Washingtonu a promluvit o budoucnosti designu.

„Ive byl popsán jako jednou z nejsilnějších osob v nejcennější společnosti na světě a v letošním roce získal ocenění Smithsonian American Ingenuity Awards, která dává vyznamenání revolučním průlomům v umění a vědách, vzdělávání a sociálních pokrocích. Ive se připojí k rozhovoru Ricka Tetzeliho, redaktora ve společnosti Fast Company a autora bestselleru Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary Leader.“

Sice už nejsou k dispozici žádné vstupenky na akci. Pokud se však v danou dobu chystáte do Washingtonu a rádi byste viděli Jony Iva naživo, můžete se zapsat do čekacího pořadníku a třeba se na vás usměje štěstí a objeví se nějaké volné místo. Další možností je, že prostě zkusíte přijít do Hirshornova divadla, zda se neuvolnilo nějaké místo. Občas se totiž stane, že se sedačky uvolní i deset minut před zahájením programu.

jony-ive-fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.