Zavřít reklamu

Apple je momentálně nejhodnotnější společností světa, která má dokonale našlápnuto k tomu, aby se stala první společností v historii s tržní hodnotou bilion dolarů. Spousta vývojářů, inženýrů, marketingových specialistů a ekonomů o práci v tomto technologickém konglomerátu sní každou noc. Proměnit sen ve skutečnost však dokáže málokdo.

Cupertinská společnost před nedávnem otevřela pracovní pozici zvanou AppleCare at Home Advisor. Abyste pracovali v technologickém gigantu, nepotřebujete nutně elektrotechnickou kvalifikaci či vzdělání MBA, protože před měsícem Apple hledal baristu do svého návštěvnického centra v sanfranciské oblasti Bay Area.

Pokud ale stojíte o dobře placený post ve společnosti Apple, stačí, abyste byli trochu všímaví a zkoumaví. Apple totiž na svém webu ukryl stránku, přes kterou se snažil najít talentovaného inženýra. Pravděpodobně už je tento post obsazen, ale možná podobných nabídek Apple skrývá mnohem více.

Zde je úplně znění pracovní nabídky:

src apple job

Zack Whittaker na Twitteru upozornil na to, že Apple má na svém webu ukrytou stránku s pracovní nabídkou na systémového inženýra. „Tak jsi nás našel,“ píše se v úvodu pracovní nabídky. „Hledáme talentovaného inženýra, který by vyvinul kritickou infrastrukturu komponentů, která by byla klíčovou součástí ekosystému Apple.“

Dále je uvedeno, že systémový inženýr bude pracovat v malém týmu na důležitých projektech nejcennější společnosti světa. Skrytá stránka byla na adrese us-east-1.blobstore.apple.com, ale dostupná byla i pod IP adresou 17.132.22.20. Nyní na uvedené adrese už nic není, nicméně můžete se podívat výše na text, který se po zadání IP adresy či uvedené URL adresy zobrazil.

Zkuste hledat, třeba i vy najdete nějakou skrytou pracovní nabídku.

macbook fb

Dnes nejčtenější

.