Zavřít reklamu

Pokud používáte tablet jako součást vašeho profesního nebo studijního repertoáru, pravděpodobně budete potřebovat také připojitelnou klávesnici. Možnosti jsou však obvykle omezeny tím, že každá klávesnice nemusí nutně odpovídat vašemu tabletu, potažmo systému v něm.

Pro ty, kteří nechtějí kupovat novou klávesnici vždy s přechodem na nový tablet, vyvinul Logitech svoji univerzální klávesnici Universal Folio. Jedná se o připojitelnou klávesnici v kombinaci s pouzdrem, které je kompatibilní s displayem o velikosti 9 až 10 palců.

Skvělá kompatibilita, užitečné doplňky

Propojení s vaším tabletem zajišťuje vestavěný Bluetooth 3.0, který se dokáže spárovat se zařízeními běžícími na iOS, Androidech a dokonce i na systému Windows. Po propojení se tak z vašeho zařízení stane skoro plnohodnotný přenosný počítač.

Výrobci do klávesnice zakomponovali též klávesové zkratky pro přehrávání médií, ovládání hlasitosti, uzamknutí obrazovky či možnost vyhledávání souborů. Dotykový stylus spolu je samozřejmě součástí. Jeho umístění v přední části klávesnice tak nabízí maximální využití dotykové obrazovky vašeho improvizovaného počítače.

Koho by však předchozí řádky nepřesvědčily o kvalitě výrobku, toho by mohla zaujmout působivá dvouletá garance životnosti baterií, které by navíc měly být voděodolné. Logitech vám je v opačném případě bez problému vyreklamuje.

Klávesnice Logitech Folio se v zahraničí pomalu začíná dostávat na pulty obchodů. V Americe vás vyjde na $59,99. V České republice nabízí předobjednávky jen Alza.cz na UK verzi.

Logitech Universla folio FB

Dnes nejčtenější

.