Zavřít reklamu

Pokud uvažujete o koupi nedávno představených Apple AirPods nebo je již vlastníte a nejste spokojeni s jejich leskle bílou barvou, rozhodně neberte do rukou černý permanent, jelikož vám v dnešním článku představíme lepší řešení.

Na trhu se před nedávnem objevila společnost, který se nazývá BlackPods a nabízí možnost přebarvení vašich bezdrátových sluchátek od Applu z leskle bílé na atraktivní matně černou barvu, která se navíc jen tak lehce nepoškrábe.

BlackPods přebarví Apple AirPods za 99 dolarů, tedy za více než 2 500Kč, což není úplně málo. Druhou možností je zakoupení nových a již přebarvených AirPods za 249 dolarů, což je nárůst ceny o 90 dolarů oproti klasickým bílým AirPods, které v Apple Storu zakoupíte za 159 dolarů.

Koncept černých AirPods od Martina Hájka:

Tato nabídka může být pro vás zajímavá zejména v případě, že vlastníte matně černý iPhone, jelikož díky úpravě od BlackPods můžete AirPods sladit se svým iPhonem. Leskle bílá barva je sice pro Apple typická, avšak ne každému musí vyhovovat. Bílá sluchátka jsou v uších totiž mnohem výraznější a samozřejmě jsou celkově i náchylnější na nečistoty.

Firma BlackPods se rozhodla nabízet zmíněnou službu přebarvení AirPods na základě rozhovoru s několika majiteli Apple produktů, kteří si přáli, aby se nová sluchátka od Applu začala, stejně jako například iPhone, prodávat ve více barevných variantách.

BlackPods FB
black-airpods4

Dnes nejčtenější

.