Zavřít reklamu

Začíná to být poměrně stereotypní záležitostí ale opět tu máme problém, který se vyskytuje na novém MacBooku Pro. Za posledních několik dní se jedná již o několikátý a skoro to vypadá, že nové MacBooky nejsou příliš skvělá zařízení. Prodejní čísla hovoří jinak a zkušenosti uživatelů a recenzentů také. Ve většině případů se jedná spíše o porodní bolesti, které časem vymizí. Dnes je tu ovšem problém, který vám může váš nový MacBook Pro zničit. Alespoň tedy jeho reproduktory.

Podle uživatelů na redditu si totiž nový MacBook Pro nerozumí s některými ovladači v Boot Camp. Uživatelé totiž hlásí, že jim jejich Bootcamp ovladač pro audio odpálil reproduktory. Uživatelé, kteří mají tento problém za sebou, prý slyšeli jakési praskání z oblasti reproduktorů, které následně přestaly fungovat. Zvláštní na tom ovšem je, že se tento incident stal i těm, kteří měli reproduktory totálně ztlumené.

I přes jejich vypnutí se ovšem ozvalo jakési zapraskání a reproduktory tak přestaly fungovat. Zatím to s největší pravděpodobností vypadá na chybu ovladačů v Boot Campu, které si z nějakého důvodu nerozumí s reproduktory v novém MacBooku Pro. A i když je máte zeslabené/vypnuté, stejně vám je to zničí. Pokud tedy máte nový MacBook Pro (nebo jej teprve plánujete), dejte si na Boot Camp pozor. Doporučuji sledovat toto fórum, kde se celý problém řeší a uživatelé se zde svěřují se svými zkušenostmi. Ať už s vyhořením repráků, tak s případným servisem ze strany Apple.

macbook-pro-2016-koncept-fb

Zdroj: Reddit

Dnes nejčtenější

.