Zavřít reklamu

Máte doma Apple TV 4. generace, ale chybí vám dedikovaná hudební aplikace, která není Apple Music? Ano, myslíme tím Spotify a máme pro vás špatnou zprávu. Na Githubu se objevilo téma, ve kterém uživatelé žádali SDK pro tvOS. Tuto diskuzi ovšem utnul sám vedoucí projektu Spotify, Samuel Erdtman, který sdělil, že samostatná aplikace pro Apple TV 4. gen se v nejbližší době rozhodně neplánuje, a že na ní tak uživatelé nemusí čekat. V seznamu priorit se tento problém údajně propadl až hluboko ke dnu.

Podpora Apple TV, potažmo celého tvOS, byla posunuta na seznamu priorit výrazně dolů. Proto prosím aplikaci rozhodně v nejbližší době neočekávejte. Omlouváme se.“ Toto je oficiální stanovisko společnosti a vypadá to tedy, že mají uživatelé televizního set-top boxu od Applu smůlu. Ono se možná ale není čemu divit. Vše může být výsledkem konfliktu, který mezi Spotify a Applem v poslední době je.

Spotify ovšem není jedinou streamovací společností, která s Applem bojuje a jejich aplikace se na Apple TV neobjevují. Další z těchto společností je Amazon s jejich službou Amazon Prime. Ti mají s Applem také neshody a stejně jako v případě Spotify, se týkají cenové politiky Applu, která je dle nich velice neférová. Je ovšem jasné, že Apple nemá sebemenší důvod svou politiku měnit.

spotify-apple-tv-FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.