Zavřít reklamu

Spotify dnes ráno rozeslalo médiím tiskovou zprávu, že jejich populární streamovací služba, která je hlavní konkurencí Apple Music, bude kompletně v českém jazyce. Za lokalizaci můžeme poděkovat hlavně tuzemskému operátorovi O2, který se Spotify úzce spolupracuje a nabízí svým zákazníkům předplatné Spotify Premium na tři měsíce zdarma a k tomu i garanci, že všechna přenesená data přes Spotify pomocí mobilního internetu nevyčerpají ani kilobajt z vašeho drahocenného balíčku dat.

Lokalizací do dalších jazyků tak Spotify dohání Apple Music, která je v češtině i slovenštině prakticky již od svého vypuštění minulý rok. Pokud i vy patříte mezi uživatele Spotify, pak by se vám česká verze měla začít brzy objevovat. V tiskové zprávě se uvádí, že česká lokalizace bude rozšiřována postupně mezi zákazníky během následujících týdnů.

Spotify kromě této příjemné zprávy zveřejnilo i infografiku, jak si jejich streamovací služba vede v síti O2. Dozvíte se tak například, kolik megabajtů v aplikaci spotřebuje průměrný uživatel nebo jaké skladby a interpreti jsou u nás nejoblíbenější. Infografiku si můžete prohlédnout níže.

o2_spotify_infografika
spotify-iphone-czech-fb

Dnes nejčtenější

.