Zavřít reklamu

spotify

Streamování hudebního obsahu je v dnešní době velice populární záležitostí. Mnoho lidí především v zahraničí dá přednost streamované hudbě, zatímco v České republice si zatím stále raději uložíme hudbu do paměti telefonu. Největší hvězdou na poli hudebního streamování je bez debat Spotify. Apple se již téměř rok snaží o vstup do této oblasti trhu se svým Apple Music, ale je to právě služba Spotify, která vykazuje rekordní počty platících uživatelů. Nově se Spotify spojilo s tuzemským mobilním operátorem O2 a nabídne svým zákazníkům zajímavé benefity.

Pokud si neukládáte skladby ze Spotify přímo do telefonu, tak k poslechu využívá aplikace samozřejmě internet. Výbornou zprávou je, že nově se vám streamovaná hudba nepočítá do vašeho FUP limitu. O2 také nabídne svým uživatelům 3 měsíce Spotify Premium naprosto zdarma. Před vypršením lhůty členství vám O2 pošle SMS s upozorněním a vy se můžete rozhodnout, zda prémiové členství ukončíte, nebo budete pokračovat v placeném režimu. Pak bude služba stát 159 Kč měsíčně a platit se bude z kreditu nebo jako součást měsíčního vyúčtování.

Nabídku mohou využít nový, ale i stávající zákazníci s aktivním datovám tarifem. Pokud budete poslouchat hudbu opravdu často, díky nezapočítávání do FUP ušetříte stovky megabajtů dat měsíčně. Data se nebudou započítávat zákaznímkům, kteří mají vybrané tarify Free a kůl až do 31. 5. 2018, majitelé ostatních tarifů mohou poslouchat streamovanou hudbu bez započtení dat do FUP limitu až do 31. 5. 2017. O2 vám tak za několik měsíců pomůže ušetřit i gigabajty dat. Určitě se jedná o pěkný krok, který potěší každého zákazníka. Všechny podrobnosti a členství aktivujete na oficiálních stránkách o2.

spotify o2 fb

Dnes nejčtenější

.