Zavřít reklamu

MacBook je ideální zařízení, které je prakticky pro všechny druhy práce. Pokud potřebujete výkonný stroj na grafiku a složitější operace a aplikace, rozhodně sáhnete po MacBook PRO s dokonalým Retina displejem. Jestliže chcete zařízení na cesty, do školy atd, rozhodně zvolíte MacBook Air, který je ideální hlavně díky svoji lehké váze.

Jestliže cestujete a potřebujete výkon, ideální volba je MacBook 12″, který má také nový Retina displej, nicméně cenově se pohybuje poměrně vysoko a pokud nechcete v uvozovkách utrácet zbytečné peníze – další volba je 11″ MacBook Air, který je sice několik let starý, nicméně na cestování naprosto ideální.

Na AppleTRH.cz najdete bohatou nabídku prakticky všech Apple zařízení a to jak iPhony, iPady, tak i MacBooky, na které se nyní zaměříme. Nabídka je opravdu široká a vybere si zde naprosto každý. Cenově se jedná o dokonalé zařízení, které mají přijatelnou cenu.

V určitých případech se jedná o použitá zařízení, nicméně o všem budete informováni a v přehledné nabídce na webových stránkách AppleTRH.cz se pochopitelně všechno dozvíte.

Nyní zpátky k MacBooku Air 11″ – jedná se o ideální zařízení určené pro cestování. Tento MacBook je použitý, nicméně stále je na něj záruka v podobě 6ti měsíční lhůty, kterou AppleTRH.cz. Navíc, za cenu 12.800 Kč se jedná o neodmítnutelnou nabídku, kterou budete milovat!

Navíc samotný prodejce doporučuje zakoupení přímo na pobočce, jelikož bude k MacBooku výklad o používání, ale také o jeho fungování, jeho aktuálním stavu a navíc si budete moci pochopitelně i samotný MacBook Air 11″ osahat.

Díky své malé velikosti se jedná o ideální zařízení pro cestování, které je určeno k drobnější práci. Za tyto investované peníze dostanete skvěle fungující zařízení, které je plně funkční, s přijatelným výkonem a také skvělým designem, který Apple prostě umí!

MacBook FB Appletrh

Dnes nejčtenější

.