Zavřít reklamu

Tisková zpráva: S příchodem podzimu vypouští na trh světové značky nové kolekce, ve kterých najdeme nejnovější módní trendy. Stejně jako Appple, tak i značky jako jsou Nike, adidas, O’Neill, New Balance a mnohé další představují své novinky. Podívejte se s námi, co se bude nosit. Inspirovali jsme se na Ringit.cz.

puma

Maskáčová zelená vládne světu
Khaki zelená a maskáčové motivy jsou prostě IN. Tyhle barvy již dávno nepatří jen do lesa myslivcům nebo vojákům. Stává se téměř povinností, že by každý z nás měl mít tyto barvy v šatníku. Světové značky jsou si módní síly této barvy moc dobře vědomi, a tak ji najdeme na obuvi, oblečení, kšiltovkách i batozích.

New Balance – stylová záležitost pro fajnšmekry
Značka New Balance v současné době zažívá obrovský Boom. Nenajdete trendovější obuv, než je New Balance. Tyto tenisky k nám přišly z USA, kde si to v nich vyšlapuje opravdu každý, kdo má styl. Není to však jen záležitost stylu, ale také nesmírného pohodlí. New Balance jsou boty na běžné nošení i na sportovní využití.

 

Nike v tom umí chodit
Značka Nike momentálně vévodí sportovně-lifestylové módě. Nedivíme se! Boty Nike mají nápad, jsou originální, stylové, pohodlné a perfektně zkombinovatelné. K nejoblíbenějším modelům patří Kaishi nebo Air Max. Co vy na to?

Dnes nejčtenější

.