Zavřít reklamu

iPhone 7 maketa iconNa Twitteru se objevila díky uživateli The_Maligent fotografie údajného balení prototypového zařízení. Na balení je nálepka, která označuje zařízení jako „D10,“ což odpovídá označení prototypového iPhonu 7. Na nálepce se také nachází informace, která určuje velikost úložiště prototypového zařízení. Do tohoto obalu patřil konkrétně prototyp iPhonu 7 s 32 GB úložištěm, což potvrzuje předchozí zprávy, že se ze základních 16 GB posune velikost paměti na 32 GB.

Na nálepce je konkrétně označení 32G, což reprezentuje stříbrný iPhone 7 se 32 GB úložištěm. Se zvednutím základní paměťové verze na 32 GB se také očekává, že Apple nabídne v největší paměťové verzi 256 GB úložiště. To se se 100% jistotou dozvíme ve středu 7. září na Keynote, kde bude nový iPhone 7 po boku dalších zařízení představen.

CrFdiIJWcAEnwPZ

Velikost fotografií z nového duálního fotoaparátu iPhonu 7 Plus budou možná zabírat ještě více místa, tudíž by zvednutí hodnoty základního úložiště dávalo smysl. Toto zvětšení úložiště by ale jistě přivítali noví majitelé iPhonů už minulý rok, když Apple společně s iPhonem 6s a iPhonem 6s Plus představil i Live Photos a možnost natáčení 4K videa, které zabírá opravdu značnou část paměti.

Za zmínku by také stálo, že Apple někdy vyrábí prototypy s jinými paměťovými, než které budou ve finálních prodejních kusech. V tomto případě jsme si ale více jistí díky potvrzení zvýšení paměti z Wall Street Journal a dalších.

  • WSJ potvrzuje, že základní model iPhone 7 nabídne 32GB uložiště
iPhone 7 Gold mockup FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.