Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5Minulý týden jsme vám přinesli informaci o tom, jak se na čínské sociální síti Weibo objevil záhadný snímek dobře oblečeného muže, který drží v ruce něco, co vypadá jako nadcházející iPhone 7 Plus. Spekulace hovořili o tom, že se jedná o snímek z připravované reklamní kampaně, která by se měla v zemi spustit společně se zahájením prodeje nových telefonů. Dnes se na internetu objevila informace, která původ snímku poodhaluje trochu více. Na snímku je totiž Jimmy Lin. Nic vám to jméno neříká? To pravděpodobně nikomu z nás, jedná se totiž o slavného taiwanského herce.

Jimmy Lin je na Taiwanu poměrně velkou celebritou. Pro některé hardcore Apple fanoušky však může být také známým obličejem, jelikož se do podobné situace jako dnes dostal již několikrát. Například v září 2012 byl spatřen, jak v ruce drží v tu dobu ještě nevydaný iPhone 5. V červnu 2014 naopak způsobil únik vzhledu nadcházejícího iPhonu 6. Stejně tak dostal do rukou iPhone 6 Plus daleko před tím, než se začal oficiálně prodávat. A nejednalo se přitom o žádné makety, ale o opravdové funkční kusy, jak později potvrdili zaměstnanci Applu v Hong Kongu.

Takže tentokrát je tu pan Jimmy Lin znovu. V ruce drží iPhone s duální kamerou, tudíž předpokládáme, že se jedná o model iPhone 7 Plus, jelikož žádného modelu Pro se údajně nedočkáme. Jedinou otázkou zůstává, zda-li se jedná o opravdu funkční kus, jako ve všech případech předtím, nebo zda-li je to zase jenom jedna z maket, které se v poslední době vyrojily jak houby po dešti. Na tyto otázky bohužel odpovědi nemáme, ale vzhledem k předchozím zkušenostem bychom věřili, že se jedná o pravé zařízení. A za několik málo týdnů už si svůj iPhone 7 Plus budete moci podržet v ruce i vy.

iphone 7 chinese promo

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.