Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5V době 4K kamer a her s velikostí přesahující 1GB se zdá, že i přes možnost využití iCloudu jsou 128GB iPhony některým uživatelům zkrátka malé a tak se podle DigiTimes a jeho zdrojů napojených na výrobu iPhonů Apple rozhodl, že nové iPhone 7 budou k dispozici také v 256GB variantě.

iPhone 7 by tak měl být historicky prvním telefonem společnosti Apple, který nabídne 256GB paměti. Navíc již v červenci přišel denník The Wall Street Journal s tvrzením, že iPhone 7 nabídne jako základní paměť rovnou 32GB, zatím co v současnosti začínají iPhony na 16GB variantě.

Jak známe Apple, pokud se skutečně rozhodne k tomuto kroku, tak by se mělo jednat o změnu, která se neodrazí na ceně a tak bychom za cenu za kterou nyní kupujeme 16GB iPhone 6s měli získat 32GB iPhone 7, samozřejmě s ohledem na nějaké drobné zdražení, které může u nového modelu nastat.

Co však možná zamrzí je fakt, že většina spekulací okolo 256GB paměti vede k tomu, že Apple nabídne tuto variantu pouze jako prémiovou pro iPhone 7 Plus a nikoli pro 4,7″ iPhone. To by znamenalo, že větší model bude opět o něco zvýhodněn stejně jako je tomu v rámci iPhone 6 s optickou stabilizací.

iPhone_256GB

*Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.